Αρχική Σελίδα

 

dsys.gr

Εγγυημένη ασφάλεια δεδομένων, ιστοτόπων, ιστοσελίδων

 

Αυτό παρέχουμε κυρίως στη dsys.gr, κι αυτό ακριβώς πουλάμε: Ασφάλεια.
Κύριο αντικείμενό μας είναι η ασφάλεια δεδομένων, ιστοτόπων, ιστοσελίδων και συναφών εγκαταστάσεων, καθώς και ασφαλών βάσεων δεδομένων (Oracle, Mysql) που φιλοξενούνται στους servers μας και τα δεδομένα τους προβάλλονται στο internet.
Στη dsys.gr, δέν πουλάμε «σκέτο” ή / και φθηνό hosting. Υπάρχουν πολλές χιλιάδες άλλοι πάροχοι φθηνού hosting εκεί έξω, πρόθυμοι να σας «εξυπηρετήσουν”.

Εγγυημένη Ασφαλής Διαχείριση και Ασφαλής Φιλοξενία WordPress Sites

Εγκαθιστούμε νέο, ή μεταφέρουμε δωρεάν και διαχειριζόμαστε με εγγυημένη ασφάλεια το WordPress Site σας (fully managed wordpress hosting) σε δικούς μας ταχύτατους servers, βελτιστοποιημένους για φιλοξενία WordPress Sites, που βρίσκονται σε ελληνικό datacenter, μέσα στην Αττική.

Διαρκής Τεχνική Υποστήριξη

Είμαστε εδώ. Δίπλα σας, με ένα τηλεφώνημα. Συνεχώς. 24 ώρες το 24ωρο, και Κυριακές και αργίες.
Είμαστε πάντα έτοιμοι να επέμβουμε άμεσα, για να επιλύσουμε στο συντομώτερο δυνατόν χρονικό διάστημα, οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την υπηρεσία σας. Και… εμείς μιλάμε και γράφουμε ελληνικά!

Εμείς κρατούμε τις υποσχέσεις μας…

…κι αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας, άν κάνουμε λάθος.
Σας υποσχόμαστε ασφαλή διαχείριση και ασφαλή φιλοξενία του fully managed wordpress site σας, κι εγγυώμαστε γι’ αυτό.
Στην απειροελάχιστη περίπτωση δέ που το site σας θα τύχει να χακαριστεί απο δική μας υπαιτιότητα, εγγυώμαστε και υποσχόμαστε οτι θα πληρώσουμε εμείς όλα τα έξοδα, προκειμένου η υπηρεσία σας να επανέλθει και πάλι σε ομαλή λειτουργία, στο δυνατόν συντομώτερο χρονικό διάστημα.