Στατική Ιστοσελίδα

Οι Στατικές Ιστοσελίδες, αυτές δηλαδή που δέν αλλάζουν συχνά περιεχόμενο, είναι στην ουσία ηλεκτρονικά έγγραφα σε μορφή .html. Το περιεχόμενό τους (κείμενο, φωτογραφίες, υπερσύνδεσμοι -λίνκς- κλπ) είναι ενσωματωμένο επάνω τους και δέν αντλείται απο κάποια βάση δεδομένων. Για την προβολή τους στο Διαδίκτυο, δέν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS – Content Management System).
Παραδείγματα στατικών ιστοσελίδων, έχουμε στον Ιστότοπό μας http://greg61.gr/:
http://greg61.gr/Greg61_-_About.html
http://greg61.gr/contact.html

Οι Στατικές Ιστοσελίδες έχουν το μειονέκτημα οτι, προκειμένου να μεταβληθεί το περιεχόμενό τους ή η εμφάνισή τους, χρειάζονται να γίνουν επεμβάσεις πάνω στην ίδια τη σελίδα, κάτι αντίστοιχο με το γράψε – σβύσε που κάνουν οι σχεδιαστές πάνω στο χαρτί. Η επεξεργασία αυτή γίνεται με ειδικά προγράμματα απο εξειδικευμένους χρήστες.
Έχουν όμως και το σημαντικότατο πλεονέκτημα οτι πρακτικά, είναι πολύ δύσκολο -άν όχι αδύνατο- να παραβιασθούν, χωρίς να παραβιασθεί προηγουμένως ο κεντρικός λογαριασμός του ιστοτόπου.

Αποτελούν την οικονομικότερη και ασφαλέστερη λύση, για μιά μικρή επιχείρηση που επιθυμεί να έχει μιά τυπική στατική παρουσία στο Διαδίκτυο.

Το κόστος κατασκευής τους δέν είναι μεγάλο. Μιά ομάδα 4-7 στατικών ιστοσελίδων (Αρχική / Προφίλ εταιρείας, Υπηρεσίες, Προϊόντα, Επικοινωνία), θα σας κοστίσει σε εμάς 180 ευρώ + ΦΠΑ 24% και περιλαμβάνει:

  • Αγορά ελληνικού domain με κατάληξη .gr. και διάρκεια 2 ετών, κόστους 24,60 ευρώ.
  • Στήσιμο, ασφάλιση και διαμόρφωση του website σας.
  • Δωρεάν φωτογράφηση του επαγγελματικού σας χώρου για να τον προβάλουμε στο site σας, εφόσον έχετε έδρα το Λεκανοπέδιο Αττικής.
  • Ένα χρόνο ασφαλή φιλοξενία σε ταχύτατο ελληνικό datacenter, εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής.
  • Backups 3 last daily + 4 last weekly.
  • Έως 20 ασφαλείς λογαριασμούς e-mail της μορφής to-onoma-sas@to-domain-sas.gr, με δυνατότητα αυξήσεως τους σε όσους επιπλέον χρειάζεστε.

 

Τα sites στατικών σελίδων που κατασκευάζουμε και φιλοξενούμε στους servers μας, τα διαχειριζόμαστε αποκλειστικά εμείς. Οι πελάτες μας δέν έχουν πρόσβαση στη διαχείρισή τους, λόγω της ιδιαιτερότητας των προγραμμάτων που χρησιμοποιούμε.

Το κόστος ανανέωσης του περιεχομένου των στατικών σελίδων, εξαρτάται απο τις εργατοώρες που θα χρειαστούν.