Φιλοξενία Ιστοσελίδων – Hosting

Για τη φιλοξενία των κρισίμων ιστοτόπων / ιστοσελίδων σας που διαχειριζόμαστε εμείς (Fully Managed Website Hosting and Administration), χρησιμοποιούμε dedicated servers με έδρα το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Διαθέτουμε επίσης και cloud servers, για τους πελάτες μας που επιθυμούν την φιλοξενία των σελίδων τους σε cloud hosting, καθώς και τη διαχείριση του hosting ή του VPS server τους, μέσω του Parallels Plesk Panel που το παρέχουμε δωρεάν.

Όλα τα ασφαλή sites που φιλοξενούνται στους dedicated servers μας, έχουν δική τους ανεξάρτητη ip address το καθένα. Στο δέ shared hosting, φιλοξενούμε μέχρι πέντε sites πάνω στην ίδια IP address.

Το datacenter που φιλοξενεί τους dedicated servers μας, ένα απο τα πιό σύγχρονα datacenters σε πανελλαδικό επίπεδο, «κάθεται» πάνω στη ραχοκοκκαλιά των οπτικών ινών της Ελλάδας, λόγος για τον οποίο εγγυώμαστε λίαν υψηλές (ίσως τις υψηλότερες σε σχέση με τον ανταγωνισμό) ταχύτητες διαμεταγωγής, γεγονός που διαπιστώνεται άμεσα απο όλους τους επισκέπτες μας που βρίσκονται εντός Ελλάδος.

Επίσης, το datacenter που φιλοξενεί τους dedicated servers μας, είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα UPS και με τις κατάλληλες γεννήτριες ώστε, να μπορεί να συνεχίζει την πλήρη κι απρόσκοπτη λειτουργία του, ακόμα και σε εκτεταμένες διακοπές ρεύματος ή σε πολυήμερη βλάβη του δικτύου παροχής ενέργειας της ΔΕΗ.

Το uptime στους δικούς μας dedicated servers βρίσκεται στο 99,99%. Απλά και καθαρά, χωρίς περιττά λόγια και προϋποθέσεις.

Διατηρούμε πάντα τα 3 τελευταία ημερήσια, καθώς και τα 4 τελευταία εβδομαδιαία domain backups των ιστοτόπων που φιλοξενούμε. Επίσης, διατηρούμε μηνιαία server backups σε μορφή .zip.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η λήψη backup για κάποιο domain μπορεί να πραγματοποιείται ακόμα και ανά ώρα ή ανά δίωρο. Συνήθως όμως στα ευαίσθητα sites, παίρνουμε 4 domain backups το 24ωρο, ήτοι ένα κάθε έξι ώρες.

Adplus Web Hosting for Professionals